2015. augusztus 11., kedd

SZICIILAI TÖLTÖTT HÚS

HOZZÁVALOK:500GR BORJÚ HÚS(DE HASZNÁLHATUNK CSIRKEMELLET,PULYKAMELLET,AKÁR SERTÉS HÚST IS)
ZSEMLEMORZSA 120GR(ÉN A SAJÁT SÜTÉSŰ KENYEREMBŐL KÉSZÍTETTEM,ÍZESITETTEM,OREGÁNÓ ÉS ROZMARING KEVERÉKÉVEL
SAJT 120GR.(EDAMI,TRAPPISTA,APRÓ KOCKÁKRA VÁGVA
A húst vékony szeletekre vágjuk,ki is klopfolhatjuk,besózzuk,
a zsemlemorzsát a kis hús szeletekre tesszük,rá a sajtot,és szorosan
feltekerjuk,egy tepsibe tesszük,amit előtte kiolajozunk,a húsok tetejét is megszórjuk a zsemlemorzsával,
a sütöt felmelegítjük 200c-ra,15 percig sütjük,
elkészítjük a paradicsommártást hozzá,ami egy "marinara szósz"
1-2 gerezd fokhagymát lereszelünk,beletesszük egy mélyebb serpenyőbe és megfonyasszuk,4 db paradicsomot felaprítubk kockákra és egy kis vízet is adunk hozzá,beletesszük a már langyos hústekercseket,ha úgy érezzük,hogy nem elég paradicsomos akkor öntsünk rá nyugodtan még 
egy kis natur paradicsomlevet,
tegyük bele a hústekercseket és hagyjuk,hogy a hús átvegye azt a finom ízt!
Langyosan is nagyon finom,de főzhetünk ki hozzá még külön tésztát is,másnap még finomabb.
JÓ ÉTVÁGYAT
































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése