2015. augusztus 5., szerda

RIZOTTO PADLIZSÁNNAL,SOK SAJTTAL

HOZZÁVALÓK:250gr rizotto rizs(arborio vagy carnaroli),1 ki8sebb padlizsán,kockákra vágva,3 evőkanál olasz sűrű paradicsom lé,
1 mozarella kockákra vágva,2 evőkanál olíva olaj,1 evőkanál 
petrezselyem,aprítva,1 kis fej hagyma apróra vágva,3 szelet 
bacon,600ml zöldség-vagy hús alaplé,só,bors.
Elkészítés:a zöldség alaplébe beletesszük a paradicsom lét,az olajat felhevítjük,rátesszük a hagymát,a bacont,és a padlizsánt,hagyjuk,hogy egy kissé megpiruljanak,rátesszük a rizst,megvárjuk amíg átforrósodik és apránként adjuk hozzá a paradicsomos zöldséglevet.A végén beletesszük a sajtot és tálaljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése