2016. június 8., szerda

Sertés karaj kapribogyós spárgás mediterrán zöldség raguval

Hozzávalók-2 személyre-
A zöldség raguhoz:1 gerezd fokhagyma lereszelve,1 paradicsom felkockázva,1 evőkanál kapribogyó felaprítva,7-8 szál spárga kb 1 cm-es darabokra vágva.
olíva olaj.friss oregánó
2-3 szelet karaj,besózva tejben áztatva,legalább egy éjszakát.
Elkészítés:a hús szeletekről leöntöm a tejet,lisztbe mártom  és forró olajon kisütöm.
A kisült hús sütése után a serpenyőbe teszem a felaprított fokhagymát,a kapribogyót és egy kevés vízet,hogy ne égjen meg a fokhagyma.
Hozzáadom a felaprított paradicsomot és darabolt zöld spárgát,pár percig hagyom még a tűzhelyen,ha kell még izesitem sóval vagy borssal a végén hozzáadom a friss oreganot,ha szárítottat használunk akkor érdemes hozzáadni előbb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése