2015. december 12., szombat

SZINGAPÚRI NARANCSOS CSIRKE ZÖLDSÉGES TÉSZTÁVAL

Hozzávalók:1 kisebb csirkemell,étkezési keményítő, 2 tojás fehérje,
/a csirkemellet nem sózom,csak miután kisült/
a csirkemellet apróbb kockákra vágom,étkezési keményítővel megszórom,a két
tojás fehérjét habosra keverem egy habverővel, sütés előtt belemártom,és teszem a forró olajba.
A narancsos máz:1 narancs leve(ha kicsi a narancs inkább kettőt használjunk)
ízlés szerint barna cukrot adok hozzá,és felmelegítem egy edényben,1-2 evőkanál szójaszószt teszek bele.és 1 evőkanál halszóst,a kisült csirkemell kockákat kicsit sózzuk és borsozzuk,utána bevonjuk a kész narancsmázzal.
A köretet nem komplikáltam,készen kapható mirelit wok zöldséget használtam,kínai tojásos tésztát főztem ki és a wokban megpirítottam egy kevés szójaszósszal és a mirelit zöldségekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése