2015. december 15., kedd

SÜTŐZACSKÓBAN SÜLT HÚS RIZI-BIZI ÉS TÉLI SALÁTA

HOZZÁVALÓK:bő fél kg maradék dagadó,szeletekre vágva,só,bors,kevés majoránna.
A húst bepácolom beleteszem a sütőzacskóba,a sütőt előmelegítem 200C-ra
és addig sütöm amíg megpuhul,nekem kb 1,5 óra alatt lett kész.
A salátához egy uborkát zöldséghámozóval vékony szeletekre vágtam,a sárgarépát is, a retket az uborkagyalun lereszelem,szép vékony szeletekre.
Megszóróm egy kevés sóval,és édesítőszerrel, aki nem szereti tegyen rá cukrot,és fehér rizsecettel ízesítem,ami kb 2-3 evőkanál,kicsit hagyjuk állni,hogy az ízek átjárják a salátát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése