2015. szeptember 6., vasárnap

LAZAC CEVICHE

HOZZÁVALÓK:30 dkg nyers lazac,30 dkg nyers koktél rák,1 közepes fej fehér hagyma,2 kisebb paradicsom,2 lime,só,fél fej jégsaláta
ELKÉSZÍTÉS:a hagymát apróra vágom,beleteszem egy mélyebb tálba,ráteszem
az aprított paradicsomot,közben egy kicsit sózom is,a tetejére kerül a lazac és a koktél rák,sózom és ráöntöm a két lime (vagy citrom) levét.
Hűtőbe teszem és hagyom,amíg a citrom és a só szó szerint megfőzi a nyers halat,
kb 2-3 óra,
utána tálalom,a jégsalátát felszeletelem,és ráteszem a hütőböl kivett lazacot,és apró koktél rákot,a hagymát és a paradicsomot.Oliva olajat teszek rá és tálalom.
Így teszem be a hűtőbe pácolni
bepácolva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése