Szintén egy olasz recept, igazából bőrös malachúsból a legfinomabb,én most csirkéből
készítettem,nos a csirke kicsontozása (gondoltam én)nem egy nehéz feladat,nagyot tévedtem,
a youtubo-on néztem meg és úgy tudtam kicsontozni.
Fűszerezése:só,bors,1 gerezd fokhagyma,ízlés szerint friss rozmaring,és zsálya..Előzö este érdemes
befűszerezni a csirkét,folpac,kal feltekerni,így jobban átjárják a fűszerek.
Másnap,ahogy a fotón látható,feltekerem,és konyhai spárgával összekötözöm,a sütőt 180 C-ra előmelegítem és 1,30 percet sütöm,
A végeredmény pedig ilyen
Itt már félbe vágtam,természetesen aki szereti tegyen mellé burgonyákat,egészben,vagy félbe vágva,
madársaláta,angol zeller,,olívabogyó,az öntet,egy fél citrom leve,olívaolaj,kevés só
JÓ FŐZÉST!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése